Agence Cambre biedt u een ruim aanbod aan vakantiehuizen, villa’s en appartementen in de badplaats De Haan aan de Belgische kust. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van villa’s tot 16 personen in de consessie en verhuur van appartementen al dan niet met zeezicht.

Catalogus ontvangen?
Toppers
6

Four Seasons 1A

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

1ste verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Zeedijk 32, 8420 De Haan  
Luxueus modern appartement in een standingvolle residentie op de zeedijk. Frontaal zeezicht alsook schuinzicht op de Zeedijk. Smaakvol gemeubeld en ruime woonkamer. Garagebox achter het gebouw. Eerste verdieping met lift

Last minutes
10

Keunepupe

VRIJGEKOMEN VOOR DE MAAND MEI

nog beschikbaar per 1 week, 14 dagen of maand !

Villa / concessiewijk / 450 m van het strand
Prins Karellaan 16, 8420 De Haan  
Prachtige alleenstaande villa in het midden van de Concessie. Deze zonnige villa is smaakvol ingericht en omvat een ruime woonkamer, keuken met alle comfort, vijf slaapkamers, badkamer met bad, garage en ruime tuin met terras aan de woonkamer. Er werd ook een nieuwe douche en toilet geïnstalleerd in de kelderverdieping. Een ideale woning !

10

Les Heures Claires

VRIJGEKOMEN VOOR DE MAAND MEI !

Villa / concessiewijk / 300 m van het strand
Miltonlaan 7, 8420 De Haan  
Mooie, goed onderhouden villa in de rustige Concessiewijk van De Haan op een 300m van het strand. De villa beschikt over een tuin en is uiterst geschikt voor een geslaagde vakantie aan zee.

8

Tulipe

BESCHIKBAAR VOOR MAAND MEI 

Villa / concessiewijk / 210 m van het strand
E. Gracialaan 3, 8420 De Haan   
Prachtige, luxueuze, smaakvol ingerichte villa met ruime vertrekken. De villa ligt in de concessiewijk, op 210 m van de zeedijk. Het huis is voorzien van alle comfort en heeft een groot, zonnig, afgesloten terras. Verzorgd en beslist aan te raden voor een mooie vakantie !

3

Palermo 7

*** BESCHIKBAAR: 16/07-13/08 € 2467 ***
4° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Leopoldplein 18, 8420 De Haan
Ruim appartement op de vierde verdieping in een residentie op de hoek van de zeedijk en het Leopoldplein. Modern en smaakvol interieur. Zeer centraal gelegen. Zeezicht, zowel frontaal als zijdelings. Lift.