Agence Cambre biedt u een ruim aanbod aan vakantiehuizen, villa’s en appartementen in de badplaats De Haan aan de Belgische kust. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van villa’s tot 16 personen in de consessie en verhuur van appartementen al dan niet met zeezicht.

Catalogus ontvangen?
Toppers
6

Palermo 3

2° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Leopoldplein 18, 8420 De Haan    
Ruim appartement op de tweede verdieping in een residentie op de hoek van de zeedijk en het Leopoldplein. Modern, smaakvol interieur en moderne keuken. Zeer centraal gelegen. Zeezicht, zowel frontaal als zijdelings. Lift.
Woonkamer : digitale televisie (Telenet), internet

10

Waterding 7

BESCHIKBAAR VOOR 1 WEEK AUGUSTUS VAN 24/08 TOT 31/08: € 1515 + verbruik !

Villa / concessiewijk / 500 m van het strand
Popplaan 7, 8420 De Haan
Mooie, zeer verzorgde villa rustig gelegen in de residentiële concessiewijk, aan het einde van een doodlopende straat. De villa is zeer goed onderhouden en knus, elegant bemeubeld, met moderne keuken en badkamer. De villa beschikt over een zonnige tuin. 500m van het strand.

8

Adonis

BESCHIKBAAR 01/07-15/07: € 2558

Villa / concessiewijk / 400 m van het strand
Prins Karellaan 29, 8420 De Haan  
Ruime villa in halfopen bebouwing op 75m van het bos en 400m van het strand. Klassiek bemeubeld, zonnig terras en tuin, door muurtje van de straat afgesloten. Grote keuken en een aangename woonkamer.

8

Anchusa

BESCHIKBAAR 16/07-23/07: € 1515

Villa / concessiewijk / 400 m van het strand
Prinses Marie Josélaan 11, 8420 De Haan
Ruime villa in halfopen bebouwing op 75m van het bos en 400 m van het strand. Het huis is klassiek bemeubeld en heeft een zonnig terras en een tuin, door muurtje van de straat afgesloten. De villa heeft een grote keuken en een aangename woonkamer.

10

Les Heures Claires

Villa / concessiewijk / 300 m van het strand
Miltonlaan 7, 8420 De Haan  
Mooie, goed onderhouden villa in de rustige Concessiewijk van De Haan op een 300m van het strand. De villa beschikt over een tuin en is uiterst geschikt voor een geslaagde vakantie aan zee.

Last minutes
6

Silver Beach 4A

4° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Zeedijk 23, 8420 De Haan    
Mooi en ruim, smaakvol ingericht appartement met frontaal zeezicht in een standingvolle residentie met zwembad. Groot terras. 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage. Vierde verdieping. Lift.

5

Trianon 1A

1° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Zeedijk 33, 8420 De Haan
Ruim hoekappartement op de eerste verdieping met frontaal en zijdelings zeezicht. Mooi gemeubeld en goed uitgeruste keuken. Kinderstoel. Parking achteraan het gebouw. Lift.

2

Golden Beach 2B

2° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Zeedijk 44, 8420 De Haan
Gezellige studio met frontaal zeezicht op de 2de verdieping in een standingvolle residentie. Gezellig ingericht met apart keukentje en badkamer. Lift.

5

Guapo 1ste

1° verdieping / zijkant zeedijk - zijdelings zeezicht / 40m van strand
Ensorlaan 1/0001, 8420 De Haan
Zonnig appartement gelegen net achter de zeedijk op slechts 40m van het strand met twee ruime slaapkamers, zonnig en ruime woonkamer met zicht op het vernieuwde autovrije Leopoldplein. Badkamer met ligbad. Aparte keuken. Apart toilet. Kleine huisdieren welkom. 

6

Sea Star 0A

gelijkvloers / zeedijk / frontaal zeezicht
Zeedijk 39, 8420 De Haan   
Mooi, ruim, zeer goed onderhouden appartement op het gelijkvloers in een kleine residentie direct op de zeedijk gelegen met frontaal zeezicht. Smaakvol bemeubeld. Nieuwe keuken. Parkeerplaats voor één wagen achter het gebouw.

6

Sea Star 1B

1° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Zeedijk 39, 8420 De Haan   
Mooi, ruim, zeer goed onderhouden appartement op 1ste verdieping in een kleine residentie direct op de zeedijk gelegen met zowel frontaal als zijdelings zeezicht. Kinderstoel en opvouwbaar kinderbed aanwezig. Smaakvolle meubels. Parkeerplaats voor één wagen. Lift.

2

Silver Beach 0Z

Gelijkvloerse verdieping / zijstraat van zeedijk
Goethehelling 2 app. 0.Z, 8420 De Haan
Gezellige studio op gelijkvloers in een standingvolle residentie met zwembad. Gezellig ingericht met open keuken en ruime badkamer. Lift.

3

Palermo 7

4° verdieping met lift / zeedijk / frontaal zeezicht
Leopoldplein 18, 8420 De Haan
Ruim appartement op de vierde verdieping in een residentie op de hoek van de zeedijk en het Leopoldplein. Modern en smaakvol interieur. Zeer centraal gelegen. Zeezicht, zowel frontaal als zijdelings. Lift.

6

Silver Beach 2X

2° verdieping met lift / achterkant van residentie op de zeedijk / geen zeezicht
Goethehelling 2, 8420 De Haan    
Zeer zonnig en ruim appartement met drie slaapkamers en twee badkamers. Eenvoudige inrichting maar alle comfort zoals vaatwas, wasmachine, droogkast, oven, microgolfoven, senseo, houten kinderbed met matras, ... Prijs kwaliteit absoluut een aanrader. Gemeenschappelijk zwembad. Parking in ondergrondse parkeergarage.

6

Palermo 6

3° verdieping met lift / zeedijk / zijdelings zeezicht
Leopoldplein 18, 8420 De Haan    
Ruim appartement op de derde verdieping van een residentie op de hoek van de zeedijk en het Leopoldplein. Modern en smaakvol interieur en moderne keuken. Zeer centraal gelegen. Zijdelings zeezicht. Lift.